Behandlinger

Som patient i Havnestadsklinikkens Fysioterapi vil du først og fremmest blive tilbudt en grundig fysioterapeutisk undersøgelse. Herefter vil du blive vejledt i, hvad du kan gøre for at behandle dig selv. Det kunne f.eks. være hjemmeøvelser til at styrke. stabilisere, mobilisere, strække eller afspænde muskler eller bindevæv. Hvis vi vurderer at yderligere behandling på klinikken er nødvendig, tilrettelægger vi i fællesskab et behandlingsforløb, der passer til dine behov.

I den individuelle behandling på klinikken, benytter jeg mig af følgende værktøjer:


Manuelle behandlinger


Massage, udspænding, mobilisering og lette manipulationer bruges til at behandle spændingstilstande, arvæv, nedsat ledbevægelighed og stramhed i bindevævet. Du er også velkommen til at bestille tid til almindelig forebyggende massage for ryg, nakke og/eller skuldre.


Laserterapi


Bruges til at dæmpe inflammationer af enhver art, f.eks. bursitter, tendinitter, forstuvninger, tennisalbuer, fibersprængninger, knæartrose, endometriose, discogener gener mm. Laser bruges også til behandling af fertilitetsproblemer, arvæv, fodvorter og herpesudbrud samt til at fremme helingsprocessen ved knoglefrakturer og sår. Laserterapi er en evidensbaseret terapi og er effektivt til behandling af både akutte skader og kroniske skader. Kroniske tilstande kræver dog som regel flere og hyppigere besøg på klinikken. Det kan derfor anbefales at henvende sig med irritationstilstande inden, der er gået 3 måneder.

Laserbehandling til herpesudbrud er særdeles effektivt, men kræver at du henvender dig, så snart du mærker at der er et udbrud på vej. Du vil altid få tilbudt en tid indenfor 2 døgn.

Vi behandlinger i stigende omfang kvinder, der har svært ved at blive gravide med overraskende god effekt. Læs mere under fanen "Fertilitet".

Du kan bestille tid til Giga laser-selvbehandling her.



Træningsterapi


Træning er en vigtig del af et hvert behandlingsforløb i Havnestadsklinikken. F.eks. ved ryg-, nakke- og skuldersmerter, urininkontinens, hypermobilitet, artrose, infertilitet, instabilitet mm. Et træningsterapeutisk forløb kræver ofte få besøg i klinikken, men god disciplin til hjemmetræning. Uanset hvilken behandling du iøvrigt får på klinikken, vil du altid få tilbudt et hjemmetræningsprogram, du kan arbejde videre med selv. Det er med træningsterapien vi har bedst effekt-dokumentation. 


Priser for individuelle konsultationer:


1. konsultation kr. 45/60 min el. kr. 650,-/800,-

30 min kr. 475,-

45 min kr. 640,-

60 min kr. 790,-


Se endvidere faner for holdtræning og fagkurser.